Horoskop datumi

Datumi rodjenja odredjuju kom znaku horoskopa pripadate ,tako da možemo reći da je datum rodjenja polazna tačka kad je u pitanju horoskop i proricanje budućnosti pomoću njega.

Ispod možete videti datume rodjenja i osnovne karakteristika znakova horoskopa.

OVAN 21. mart – 19. aprila
Vatreni znak: Hrabar, kreativan, spontan, katalizator, silovit, mešase svuda,voli da se suprotstavlja, nemiran, ljubitelj izazova, revnostan, borac, dinamičan, lider.
Žena Ovan i muškarac Ovan imaju mnogo sličnosti ali postoje i mnoge razlike što je prirodno,ovo svakako važi za sve znakove horoskopa ali se horoskop uglavnom izradjuje kao unisex za oba pola istog znaka i retko se može naći poseban muški ili ženski horoskop.Samo naručivanjem ličnog horoskopa kod astrologa može se uključiti i ono što je bitno za vaš pol.

BIK 20. april – 20. maj
Zemljani znak: Oportunista, ljubitelj imovine,voli čulna zadovoljstva, spor, strpljiv,tvrdoglav, uspešan preduzetnik, zvonkog glasa, graditelj,voli umetnost,uvek nastoji da stvori udobnost.Na opšte karakteristike nekog znaka utiče i podznak koji pored datuma odrdjuje i vreme tj čas rodjenja.

BLIZANCI 21. maj – 21. jun
Vazdušni znak: Neobični, brzog intelektA,uvek u potrazi za nečim novim, nepostojani,uvek u trendu, mnogi su jednostrani, trom,nikad potpuno fokusirani na jednu stvar, prilagodljivi, prijateljski raspoloženi prema svima, zabavni,vole da uče.Više o znaku možete pročitati na Nedeljnihoroskop.net horoskop.

RAK 22. jun – 22. jul
Vodeni znak: Emotivan,promenljivih raspoloženja, oprezan sa novim ljudima, nenametljiv,voli samoću, nežan, čuvar porodične tradicije, osetljiv, sakrivene snage,detinjastih osećanja.Opširnije o znaku možete pročitati na Nedeljnihoroskop.net horoskop.

LAV 23. jul – 22. avgust
Vatreni znak: Hrabar, ponosan, dostojanstven, ekspresivan, velikog srca, glamurozan, ambiciozan, strastven, zahtevan poštovanje, ljubitelj avanture i rizika.Sve o znaku možete pročitati na Nedeljnihoroskop.net horoskop.

DEVICA 23. avgust-22. septembar
ZemljaNI znak: probirljiv, uvek traži čistoću i pedantnost, ljubitelj rutine, mehaničkog delovanja, iskren, savestan, kritikuju sebe ali i druge, ljubazni, prirodni, vešt, precizan,uvek se jasno izražava.Dnevni horoskop za ovaj i ostale znake možete pročitati na Nedeljnihoroskop.net horoskop.

VAGA 23. septembra – 22. oktobra
Vazdušni znak: Moderan, ljubitelj lepote i umetnosti, kulturAN, sofisticiran, intelektualac,voli da pomogne, pričljiv, diplomata, prirodan i spontan u vezi.Ljubavn horoskop za ovaj i ostale znake možete pročitati na Nedeljnihoroskop.net horoskop.

ŠKORPIJA 23. oktobar-21. novembar
Vodeni znak: Duševn,uvek u pokretu, hipnotiše, tajanstvena, duboka,tajnovita, ljubitelj misterija,voli da bude kod kuće, intenzivna u odnosima,često je pogadjaju mračna osećanja.Nedeljni horoskop za ovaj i ostale znake možete pročitati na Nedeljnihoroskop.net horoskop.

STRELAC 22. novembar-21. decembar
Vatreni znak: Veseo,sportista,uvek u potrazi za nečim, avanturista, svetski putnik, filozof (ljubitelj mudrosti), osvežavajuće iskren,povezuje sve, prijatelj svima, oživljavanje.Sve o horoskopu možete naći na nedeljnihoroskop.net

JARAC 22. decembar-19. januar
Zemljani znak: snalažljiv, vredan, gospodar materijalnog carstva, uporan, stub društva, traži mesto u osnivanju, fiksiran samo na opipljive stvari, strateg, bavi se kreiranjem javnog imidža, lider, autoritet, želi da ostavi trajne uspehe.

VODOLIJA 20. januar-18. februar
Vazdušni znak: Konvencionalna, provokativna, prihvata sve, nepristrasna,iskreni prijatelj,humana, vizionar.Od fizičkog izgleda mnogo više joj je bitna intelektualna stimulacija.Takodje i muškarcu Vodoliji nije toliko važan fizički izgled žene već da njegova ljubavnica ima ličnost duh koji ga pali.

RIBE 19.februar-20. mart
Vodeni znak: Očaravajuće, mistične, odane, nedostupne (izgubljeno dete), nedefinisane, nedostaje im pravac, izmiče im’stvarnost’, žrtve,imaju veoma jake emocije i veoma su maštovi.Žive najčešće u svetu snova i romantike.Nažalost ovaj svet je prilično surovo mesto pa često budu žrtve svojih osobina bilo u poslu,društvu,vezi braku….